Panda Antivirus

Panda Antivirus 1.0

Panda's antivirusoplossing voor de Mac

VOOR

  • Verbruikt weinig geheugen
  • Deteceert Mac- én Windows-virussen
  • Automatische updates

TEGEN

  • Onwennig cirkelvormig design

Goed
7

Panda Antivirus for Mac beschermt je geliefde Apple-producten tegen virussen en andere internetgevaren. De antivirussuite detecteert zowel op Mac als op Windows gerichte malware (oftewel kwaadaardige software). Panda Antivirus waakt niet alleen over je computer, maar speurt ook iPods, iPhones, iPads af naar narigheden.

Panda Antivirus is een vaste waarde op de Windows-antivirusmarkt en neemt met deze applicatie ook de Mac in bescherming. Op toepasselijke wijze heeft de software een Mac-achtig design: de wat onconventionele gebruikersinterface bestaat uit een futuristisch schijf met knoppen die leiden naar de scan-, quarantaine- en logfuncties. Panda Antivirus scant zowel in real-time (continu) als 'on-demand'. Vat de scanner een virusje in de kraag, dan verschijnt er een uitschuifbalk met info over de besmetting.

Panda Antivirus scant ook ingeplugde usb-sticks en iDevices. De software detecteert ook Windows-virussen: zo voorkom je dus dat je pc's infecteert met kwalen die je (per ongeluk) via je Mac doorgeeft. Verder hoef je je geen zorgen te maken over updates: Panda Antivirus actualiseert zichzelf automatisch, zodat je systeem altijd tegen de nieuwste virussen beschermd is. Onze grootste teleurstelling is de onpraktische 'knop'-interface; wij prefereren een wat gebruikelijkere indeling met eenvoudig bereikbare opties.

De Mac is helaas ook gewoon kwetsbaar voor digitale infecties: virussen richten hun pijlen steeds vaker op dit systeem. Panda Antivirus biedt een goede oplossing: hoewel de interface moeilijk went, levert het antivirusprogramma betrouwbare real-time en on-demand scans van je Mac en iDevices.

Meeste downloads Antivirus voor Mac

Meer
Panda Antivirus

Download

Panda Antivirus 1.0

Beoordelingen about Panda Antivirus